Publicerad den Lämna en kommentar

Beställ billig mascara från maybelline, max factor eller något annat sminkmärke

Köp billig mascara från ditt favoritmärke! Vi kan erbjuda sminkmärken som maybelline, max factor, nyx, w7, isadora, MAC m.m.

Alla är vi på jakt efter marknadens bästa mascara. Den som gör att dina ögonfransar blir sådär milslånga som på reklamen. Och det är inte så himla lätt att hitta en bra mascara. Visst kan en gå igenom mascara test eller få tips av sina närmsta, men ingen ser likadan ut på allas ögonfransar. Lyckligtvis kan du testa dig fram i mascaradjungeln online och frossa i alla mascaror som finns.

Tips för ett lyckat köp! Vet du vilken mascara som är rätt för dig? Kanske har du redan hittat din favorit? I så fall, go for it! Annars får du gärna läsa på om de olika här på sidan innan du lägger någon i varukorgen. Vi kan i alla fall försäkra dig om att vill du så kan du hitta den perfekta för dig och dina ögonfransar här och nu.

Hitta din favorit! Mascaran anses av många vara det viktigaste i sminkväskan för att en ska känna sig fin. Men alla har olika behov och önskemål om vad den ska göra med fransarna. Vissa känner sig säkrare med vattenfast mascara – inte bara till känsloladdade situationer med risk för tårar, utan för dagligt bruk. De som vurmar för 80-talet kanske föredrar blå mascara medan många andra kör på klassiskt svart.
Mascara – bäst i test (och tipsen för snyggaste fransarna!)

Mascara är en stapelvara i necessären och utbudet växer för varje år. Vi har testat oss igenom 2016 års nyhetsskörd, från billigare varianter från märken som L’Oréal och Max Factor till dyrare modeller från bland annat Lancôme och Helena Rubinstein, och utsett bäst i test. Vi ger också de bästa tipsen för magiska fransar (visste du till exempel att det finns primer för ögonfransarna?), guidar till de bästa mascaraborstarna och varnar för de vanligaste mascaramisstagen.
Mascara 1: Ger drömfransar – vår vinnare och bäst i test
Yves Rocher Vertige longueur mascara, 179 kr.
Fransförlängning är överflödigt med denna i necessären. Högsta betyg på alla punkter – lättjobbad, klumpar inte, smular inte, enkel att tvätta av, prisvärd och ger milslånga drömfransar. ”Solklar femma”, säger en testare.

Här listar vi alla våra billiga mascaror

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *