FAQ om fidget toys

 

 

Vad är meningen med fidget toys?

Många använder fidget toys som leksaker, men i grunden är de framtagna för att stärka fokus, hålla koncentrationen uppe och samtidigt minska stress.

Var kan man köpa fidget toys i Sverige?

Fidget toys kan köpas hos oss här såväl som i fysiska affärer, t.ex. teknikbutiker och leksaksbutiker.

Vad betyder fidget på svenska?

Fidget kan översättas som “fiffla” eller “rastlöshet” beroende på hur ordet används. Det beskriver dessutom produktens syfte väldigt bra.

Är Slinky en fidget Toy?

Det råder delade meningar om huruvida en slinky är en fidget toy eller inte, eftersom produkten inte används som en klassisk fidget leksak, t.ex. en fidget spinner.

Hur mycket kostar fidget toys?

Priserna varierar väldigt kraftigt beroende på vad det är för fidget du köper. Räkna med allt från 20 kronor och upp till 299 kronor eller mer.

Vad använder man Pop IT till?

Pop IT är framtagna med syfte att hålla händerna sysselsatta och samtidigt minska stress hos vuxna och barn.

Hur mycket kostar världens största pop it?

Hur mycket världens största pop IT kostar är svårt att säga, men i Sverige kan du köpa en Ultra Mega Stor modell för 450 kr.

Vem kom på fidget Toys?

Den första fidget toy som uppfanns liknade dagens fidget spinner. Den uppfanns år 1993 av Catherine Hettinger.

Hur mycket kostar ett pop IT skal?

Priserna skiljer sig en hel del, men ligger vanligtvis mellan 50 kronor och 150 kronor för ett mobilskal med denna funktion.

Vad är grejen med pop it?

Syftet är att minska stress hos vuxna och barn och samtidigt behålla koncentrationen, t.ex. under lektioner.

Hur gör man en pop IT hemma?

Det är fullt möjligt att göra en egen version av denna fidget toy hemma. På internet kan du hitta kompletta instruktioner såväl som instruktionsvideos och vilka tillbehör du kommer att behöva.

Hur gör man egna fidget Toys svenska?

Det finns flera sätt att gå tillväga för att skapa egna fidget leksaker. Det enklaste är att använda instruktionsvideos och guider som du kan hitta på internet.

Hur gör man fidget Toys med ballonger?

Fidget leksaker med hjälp av ballonger är mycket enkla att göra själv. Det vanligaste sättet är att blåsa upp en ballong och sedan fylla den med mjöl. Därefter kan du dekorera den efter egna önskemål.

Hur spelar man Popit spel?

Popit spel har blivit mycket populära och uppskattas av barn i alla åldrar. Spelet går ut på att du slår tärningen och sedan poppar så många bubblor som tärningen visar. Du kan spela både inomhus och utomhus, eftersom spelbrädan är tillverkad i samma silikon som leksakerna.

Hur länge har Popits funnits?

Produkten lanserades först år 2014, men det var inte förrän år 2019 som den tog fart på riktigt och blev en riktig succé över hela världen. Idag används den av barn som leksak, men den fungerar också som ett verktyg för överaktiva barn eller vuxna med koncentrationssvårigheter.

Var kan man köpa pop IT ball?

Hos oss hittar du ett stort utbud av olika fidget leksaker i olika modeller och prisklasser.

Hur mycket kostar en stressboll?

Stressbollar kommer i olika prisklasser och kostar allt mellan 20 kronor och upp till 100 kronor. Precis som med alla typer av fidget leksaker kan modell, storlek och design variera väldigt mycket.

Hur man gör en egen stressboll?

En egen stressboll kan du enkelt göra med hjälp av en ballong och helt vanligt mjöl. Köp en ballong i större storlek och fyll upp den ordentligt med mjöl. Här är det rekommenderat att använda en tratt.

Vad är det för bra med stressbollar?

Stressbollar, likt en fidget toy, är en produkt som är framtagen för att minska stress och hålla dig sysselsatt och fokuserad, t.ex. på arbetet eller för barn som har koncentrationssvårigheter i skolan.

Hur mycket kostar en Fidget spinner?

Du kan hitta fidget spinners för så lite som 10 kronor, men det vanligaste priset ligger runt 50 kronor.

När blev fidget spinner trendigt?

Fidget spinners blev som mest trendigt under år 2010. Trenden höll i sig många år, men byttes sedan ut mot Popits.

Vad gör man med en fidget spinner?

En fidget spinner snurras på eller med hjälp av fingrarna. Produkten kan även användas för att göra olika tricks, t.ex. snurra på ett finger eller liknande.

Var kan man köpa en fidget Cube?

Vill du köpa en fidget cube kan du med fördel titta in här!